Løsninger til ​boliger​

​Østkystens Entreprenørfirma udfører forskellige løsninger i forbindelse med separering af regn- og spildevand i åben land, drænløsninger af bygninger, højvandssikring og forsikringskader.

Sikring af højvand

Ved opstemning eller tilbageløb af vand fra kloakinstallationer i kælder som følge af eksempelvis skybrud, kan der med fordel etableres højvandssikring i eksisterende brønde og som gulvafløb. Vi tilbyder at komme på besøg med henblik på at give dig et uforpligtende tilbud på etablering af drænløsning.​

​Bygningsdræn

Er der konstateret fugt i kældervægge eller gulv, kan der være behov for etablering af et omfangsdræn. Der er flere forhold, der skal tages i betragtning, således at den korrekte løsning findes. Vi udfører drænløsninger af flere typer på forskellige bygninger.

Interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker et tilbud på en opgave, så er du mere end velkommen til at kontakte os - så ved vi at du ønsker en uforpligtende snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rottespærer

Østkystens Entreprenørfirma kan montere rottespærer i dit kloaksystem, som kan holde rotterne ude af dit kloaksystem. Dette giver en tryghed mange godt kan lide.

Afsløring af rotter

Her ses rotter ved TV-inspektion. Hvis man ser et hul i jorden, vil det typisk være tegn på en rotte fra kloakken. Man kan se dette ved, at jorden bliver trukket ned.

Østkystens Entreprenørfirma A/S

Ring til os i dag på telefon: 56 71 83 93 eller send os en e-mail: kloak@ostkysten.dk.

Firmainfo

Østkystens Entreprenørfirma A/S

CVR: 25639391

Adresse:

Skovvej 2,
​4653 Karise

Følg med på Facebook

Følg os gerne på Facebook, hvor vi ofte poster om vores gøren og laden.